Ce spun clientii!


M-am gândit de mult să fac o excursie cu rulota, dar abia de curând s-a ivit ocazia. Am pornit de la gândul de a organiza un road trip prin Europa, știind că țări precum Austria, Germania, Ungaria sunt vestite pentru campinguri modern amenajate, dar mi-am dat seama rapid, că înainte de a mă arunca într-o excursie mai lungă, trebuie să testez o astfel de experiență, ca să văd dacă îmi place și dacă vreau mai mult.

Și uite așa am ajuns la Camp4fun, de unde am închiriat pentru prima dată o rulotă pentru o scurtă escapadă la munte. Și pentru că sunt sigură că mai sunt persoane care stau pe gânduri, cum am stat și eu, m-am hotărât să împărtășesc experiența cu voi!

Prima impresie

Într-o dimineață însorită am plecat entuziasmați în parcul de rulote pentru a primi rulota și instructajul aferent. Rulota închiriată de la Camp4fun a fost foarte modernă, confortabilă, bine dotată, curată și spațioasă. Rulota este pentru 5 persoane, având 2 paturi duble și un pat single, noi am fost 4 adulți și a fost perfectă. Știam că vom avea paturi, dar până nu a venit noaptea nu mi-am imaginat că paturile vor fi atât de confortabile, am dormit foarte bine????. De asemenea, faptul că poți oricând să îți faci o cafea sau să îți prepari micul dejun la chicinetă și că baia este complet funcțională de la toaletă, la duș, te face să te bucuri și mai mult de drum fără grija opririlor la benzinării????.

În rulotă m-am simțit exact ca într-o căsuță pe roți, mi-a plăcut sentimentul de a avea totul la noi și la îndemână!

Ce am învățat

La scurt timp am înțeles cât de important este să împachetezi inteligent și să depozitezi cu grijă totul în rulotă. Așa cum am spus, este o căsuță pe roți, dacă vrei să te asiguri că nu te trezești cu bagajul în cap în timpul mersului, toate lucrurile trebuiesc bine depozitate în dulăpioarele speciale. Din fericire, la instructaj ni s-a explicat foarte bine acest aspect, așa că nu am avut nici un fel de probleme.

Am învățat că atunci când mergi cu rulota trebuie să îți organizezi cu atenție traseul, vei conduce o casă pe roți, deci nu te vei putea strecura la fel de ușor pe străduțe înguste, așa cum o faci cu mașina clasică. Drept urmare, este important să verifici traseul și să alegi drumurile largi, preferabil cu mai mult de 1 bandă pe sens, ca să conduci relaxat până la destinație.

De asemenea, este important de reținut că nu poți poposi oriunde cu rulota, trebuie să poposești în parcări special amenajate pentru acestea. Așa că mare atenție! Camping-urile pentru rulote sunt de-obicei în afara orașelor mari, de exemplu noi în scurta noastră excursie am poposit într-un camping special amenajat pentru rulote la 15 minute de Brașov. Am primit această recomandare de la echipa Camp4fun și ne-a salvat de căutări și de bătăi de cap. Așadar, am stat la Camping Honigberg de la Harman, lângă biserica fortificată din Harman, un loc sigur, bine amenajat și primitor. De aici ajungi rapid cu taxi-ul sau cu autobuzul în Brașov și în plus ai ocazia să vizitezi superba Biserica Fortificată Harman.

Gestionarea resurselor este foarte importanta în viața de zi cu zi, dar și mai importantă când mergi cu rulota. Apa, gazul, curentul toate sunt limitate și va trebui să le folosești cu atenție, iar când poposești în camping-uri, fii atent la nevoia de re-alimentare! Atenția acordată la resurse îți oferă confortul de a face duș oricând, de a te uita la TV sau de a-ți utiliza gageturi-urile personale!

În concluzie

Dacă ții cont de aspectele de mai sus și îți organizezi cu atenție excursia, vei avea parte de o experiență cu adevărat unică! Vei fii liber să poposești în mijlocul naturii, să prinzi răsărituri spectaculoase și să cutreieri lumea cât vezi cu ochii! Rulota îți oferă un sentiment de libertate, pe care te sfătuiesc să îl guști cel puțin odată-n viață! Mie mi-a plăcut și mai vreau – camp4fun get ready! See you soon!

Referinta: Cu Rulota prin România - Descoperă Camp4fun! - Morgo.ro